WERKWIJZE

Hey, wij zijn Appelhout

Een klein bedrijf in het hartje van Amsterdam. Ons bedrijf is ontstaan uit het doel jouw Apple te beschermen met een gaaf ontwerp, zonder het toevoegen van veel extra gewicht. Dat doen wij met alleen natuurlijke producten.

Wij geloven een perfecte balans te hebben gevonden tussen krachtige bescherming en natuurlijk design. Hieronder vertellen we je er alles over.

Precisie

Het is in hartje Amsterdam waar onze covers en cases worden ontworpen, ontwikkeld en verzonden over de hele wereld. Onze producten worden gesneden uit drie geselecteerde houtsoorten. Van het ontwerp, het schuurproces tot de verpakking; elke stap vereist de grootst mogelijke precisie, we hopen dat je blij bent met het resultaat.

Ultra sterk

De cover collectie bied solide bescherming tegen krassen en beschadigingen. Bovendien beschermt onze nieuwste Kevlar & Wood case jouw iPhone rondom. De case heeft een Kevlar kern, 5 keer sterker dan staal omgeven met 2 flinterdunne lagen FSC-hout.

FCS-hout

Al ons hout is afkomstig uit Noord-Amerika en is voorzien van een FSC-label. Hierdoor garanderen we verantwoord bosbeheer, waar we erg aan hechten.

Verbazingwekkend dun

Zowel onze covers als de iPhone Wood & Kevlar case, onze hele collectie heeft een lichtgewicht en flinterdun design, zonder in te leveren op kwaliteit of bescherming. Hiermee garanderen we geen overbodige massa en behoud van het design.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart