GARANTIE & RETOUREN

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?

Zolang de bestelling nog niet naar je is verstuurd is het annuleren van een bestelling uiteraard kosteloos. Mochten wij je betaling al hebben ontvangen, dan zullen wij je een creditfactuur sturen en het aankoopbedrag aan je terugstorten.

 

Zodra de bestelling al naar je is verstuurd, dien je de bestelling binnen 14 dagen na aankoop aan ons te retourneren. Na goede ontvangst van de retourzending, zullen wij het aankoopbedrag binnen 5 dagen aan je terugstorten. Zie meer informatie in onze algemene voorwaarden tav garantie & retourneren.

HOE STUUR IK MIJN BESTELLING TERUG?

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je de mogelijkheid om zonder opgave van reden het product binnen 14 dagen te retourneren ingaande op de dag van levering. Het product kan als vanzelfsprekend alleen ongebruikt geretourneerd worden. We vragen je om ons per e-mail op de hoogte te stellen van het feit dat je de bestelling wilt retourneren en vervolgens kan je de bestelling retourneren naar ons postadres:

 

Appelhout Amsterdam
Bonairestraat 50-3
1058 XJ Amsterdam

IK HEB HET VERKEERDE PRODUCT ONTVANGEN. WAT NU?

In het geval dat je een ander product hebt ontvangen dat je besteld hebt, neem dan contact op met ons service team via e-mail. Wij zullen dan binnen een dag contact met je opnemen.

WAAR KAN MIJN IN DE WINKEL GEKOCHTE PRODUCT RETOURNEREN?

In het geval dat je een van onze producten hebt gekocht in een van onze aangesloten winkels, neem dan met hen contact op voor het afhandelen van de garantieprocedure.

Producten die niet via onze online winkel zijn besteld, kunnen alleen worden terug geretourneerd bij het aangesloten verkooppunt.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart