GARANTIE & RETOUREN

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?

Zolang de bestelling nog niet naar je is verstuurd is het annuleren van een bestelling uiteraard kosteloos. Mochten wij je betaling al hebben ontvangen, dan zullen wij je een creditfactuur sturen en het aankoopbedrag aan je terugstorten.

 

Zodra de bestelling al naar je is verstuurd, dien je de bestelling binnen 14 dagen na aankoop aan ons te retourneren. Na goede ontvangst van de retourzending, zullen wij het aankoopbedrag binnen 5 dagen aan je terugstorten. Zie meer informatie in onze algemene voorwaarden tav garantie & retourneren.

HOE STUUR IK MIJN BESTELLING TERUG?

If you are unsatisfied with your purchase, you can return the product without any further specification within 14 days from the day of delivery.

The product can only be returned if it is unused and still in good shape. Before returning the parcel back to us, we would like to get informed through e-mail.

Below you find the address you can use to return the parcel:

Appelhout Amsterdam
Krom Boomssloot 3-HS
1011 GP Amsterdam
The Netherlands

IK HEB HET VERKEERDE PRODUCT ONTVANGEN. WAT NU?

In het geval dat je een ander product hebt ontvangen dat je besteld hebt, neem dan contact op met ons service team via e-mail. Wij zullen dan binnen een dag contact met je opnemen.

WAAR KAN MIJN IN DE WINKEL GEKOCHTE PRODUCT RETOURNEREN?

In het geval dat je een van onze producten hebt gekocht in een van onze aangesloten winkels, neem dan met hen contact op voor het afhandelen van de garantieprocedure.

Producten die niet via onze online winkel zijn besteld, kunnen alleen worden terug geretourneerd bij het aangesloten verkooppunt.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart