BEDRIJVEN
Bedrijfslogo

Uw eigen bedrijfslogo op de binnen- en buitenzijde van de iPhone case ingegraveerd? Vanaf 50 stuks maken wij uw houten cases met bedrijfslogo. Dit is mogelijk met onze houten iPhone cases, maar ook met onze houten MacBook covers. Neem contact op met onze werkplaats, we maken graag vrijblijvend een ontwerp.

Vanaf 50 stuks
Bedrijfslogo ingraveren
iPhone 7/8 | 7/8 Plus | X/XS
MacBook 11″ | 12″ | 13″ | 15″
1. Design

We gaan met ekaar in gesprek over uw wensen. Meteen daarna ontvangen we ook graag de afbeeldingen die u op de houten case of cover gegraveerd wilt hebben. Dit kan een bedrijfslogo zijn, maar bijvoorbeed ook een persoonlijk boodschap. Daarmee maken we een aantal ontwerpen, waarmee we samen tot het uiteindelijke ontwerp en de positie van de ingravering komen.

2. Bevestiging

Zodra we u een aantal designs per e-mail aan u hebben toegestuurd, ontvangen we graag uw feedback. Indien van toepassing, passen we de designs nog weer een ronde aan om zo tot overeenstemming met elkaar te komen over het ontwerp van de ingravering. Zodra we u finale akkoord van u hebben ontvangen, kan de productie beginnen.

3. Productie

Zodra we uw akkoord hebben ontvangen op het design, maken we een drukproef. De drukproef sturen we u atijd toe ter controle even toe. Zo zijn we er zeker van dat het design is, zoals u dat had bedoeld. Zodra we ook op de drukproef een akkoord ontvangen, starten we de productie van de houten cases of covers met uw bedrijfsogo of persoonlijke boodschap.

4. Levering

Alle houten covers & cases met uw logo komen vers van de pers. In Amsterdam wordt het hout fijn opgeschuurd waarna we dubbel checken op imperfecties. Uiteindelijk wordt de cover behandeld met een duurzame beits voor langdurig behoud van de kwaliteit. Zodra dit is gebeurd maken we de zending van houten cases met bedrijfslogo gereed om aan u uit te leveren.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart